Liepeentie 7 B 12

41400 Lievestuore

Ma – ke, pe klo 9 – 15

Muuten sopimuksen mukaan

Suojattu posti

Lähetä aineistoja

Esittelyssä
upeat ammattilaiset

HENKILÖKUNTA

Sonja Puikkonen

Yrityksen ensimmäisenä työntekijänä toimintatavat ja asiakkaat ovat tulleet tutuksi. Vankka ammattitaito ja tarkkuus näkyvät Sonjan työskentelyssä ja oli asia mikä tahansa, homma hoituu. Hän kohtaa asiakkaat mutkitta ja ystävällisesti.

Anni Mäkinen

Aina hyväntuulinen ja toimelias. Annilla pysyy miljoona lankaa hallitusti hyppysissä. Maalaishenkisyys näkyy työnkuvassa.

Iia Helén

Helposti lähestyttävä ja sydämellinen Iia hoitaa työt rautaisella ammattitaidolla ja kohtaa asiakkaat aidosti kiinnostuen heidän tarpeistaan.

Heli Saari

Helillä on hyvät vuorovaikutustaidot ja rauhallisuus korostuu asiakaspalvelutilanteissa. Hoitaa kiperätkin tilanteet tyynesti.

Jenna Noronen

Jenna on luonteeltaan maltillinen ja hoitaa työnsä tunnollisesti. Hän kuuntelee asiakkaita ja sisäistää muuttuvat asiat nopeasti.

Pia Körkkö

Lempeän luonteen omaava Pia on innokas oppimaan uutta. Helposti lähestyttävänä asiakaspalvelun ammattilaisena kohtaa asiakkaansa hymyillen.

Sini Hokkanen

Nauravainen Sini palvelee asiakkaita vankalla asiakaspalvelutaustalla ja rempseällä huumorilla. Sini hoitaa hommat määrätietoisesti maaliin.

Sanna Ranta

Sanna on intohimoinen liiketoiminnan kehittäjä, joka on vahvimmillaan ihmisten kanssa. Hän haastaa asiakkaat mukaan herskyvään nauruunsa. Omaa ehdottomasti toimistomme vankimman kokemuksen alalta.

Tasantili Oy

Liepeentie 7 B 12, 41400 Lievestuore

Y-tunnus 2411679-6
Verkkolaskujen vastaanotto:
Verkkolaskuosoite 003724116796
Operaattori Open Text
Välittäjän tunnus 003708599126

Jos olet lähettämässä sähköpostilla laskua asiakasyritykselle tai tilitoimistolle, käytä sähköpostia [email protected]

Aukioloajat

  • Maanantai 9-15
  • Tiistai 9-15
  • Keskiviikko 9-15
  • Torstai Suljettu
  • Perjantai 9-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenottolomake